Ţagu, bază sportivă tip 2

  • 02.01.2020

Ministrul lucrărilor publice, dezvoltării și administrației, Ion Ștefan, a semnat Ordinul de completare a listei obiectivelor de investiții care se realizează pe baza proiectului ”Construcții de baze sportive – proiect Tip 2” din Subprogramul ”Complexuri sportive”, din cadrul Programului național de construcții de interes public sau social. Programul este derulat de Compania Națională de Investiții, aflată sub autoritatea MLPDA.

Legătură externă

Hramul bisericii - o sărbătoare în comunitatea sătească

  • 11.11.2019

Biserica ortodoxă din satul Budești, încă de la înființarea sa , are Hramul Sfinților Arhangheli Mihail și Gavriil. Anul acesta, pe 8 noiembrie, în biserică s-a săvârșit o slujbă mai deosebită la care au participat 8 preoți și un număr mare de credincioși.

Legătură externă

Balul Unirii, la Budești.

  • 01.31.2018

Din inițiativa Primăriei Budești, a domnului primar Codrea Vasile, în preajma zilei de 24 ianuarie, se organizează de mai mulți ani, o întâlnire a locuitorilor comunei Budești sub forma unui bal, la care participă atât cetățeni ai satelor Budești, Budești-Fânațe, Țagu și Țăgșor, cât și fii ai acestor sate plecați în alte localități sau chiar în afara granițelor.

Legătură externă